Hoe werkt de aan/uit-knop?

Om de koffer aan te zetten, druk je op de knop en zet je hem aan de kant waar de groene stip naar beneden is gedrukt. Dit zou de koffer moeten inschakelen als deze is aangesloten.

Om de koffer uit te schakelen, drukt u nogmaals op de knop, maar dan aan de andere kant, zodat de groene stip omhoog staat. Dit zou de koffer moeten uitschakelen. Je kunt de computer altijd handmatig uitschakelen door naar linksonder te gaan, op het Windows logo te drukken en afsluiten te kiezen in de power opties.

Als je de oude koffer hebt met een volle groene knop. Druk op de knop om de koffer aan te zetten.

Om de oude behuizing uit te schakelen, ga je naar linksonder in het scherm, druk je op het Windows-logo, druk je op de aan/uit-knop en klik je op afsluiten.