Ik heb geen toetsenbord of muis… hoe bestuur ik de koffer?

Je kunt de case beheren door het scherm met je vingers aan te raken. Als je een toepassing wilt starten, kun je snel dubbelklikken op de toepassing. Je kunt de toepassing ook ingedrukt houden, waarna een lijst verschijnt. Bovenaan deze lijst staat “open” klik hierop met je vingers om de toepassing te starten. Rechtsonder in het scherm staat een icoontje van een toetsenbord. Als je erop klikt, verschijnt er een toetsenbord. Je kunt dit toetsenbord dan gebruiken door de letters met je vingers aan te raken.