Hoe kan ik zien of ik verbonden ben met de bedieningsmodule?

Als het scherm spelers geactiveerd toont aan de linkerkant van de bedieningsmodule, dan ben je verbonden.

Een andere manier om te controleren is of je in de lobby bent of niet wanneer je de Quest op je hoofd zet. Als je in de lobby bent, betekent dit dat je verbonden bent, als het gewoon eindeloos zoeken naar server zegt, ben je niet verbonden.