Mijn Oculus Quest 2 lijkt nog steeds stil, wat kan ik doen?

Misschien is het probleem niet zozeer de volumeregeling als wel de volumecapaciteit. Sommige gebruikers vinden dat de Oculus Quest 2 werkt op de helft van het volume van een gewone smartphone. De eerste stap om deze situatie te verhelpen is het aanpassen van de hoofdbanden. Laat de bovenste band bijna helemaal vieren, zodat hij de achterkant van je schedel omsluit. Hierdoor komen de zijbanden veel dichter bij je oren te zitten, wat vaak resulteert in een duidelijke toename van het volume. Kijk uit! Als je het volume helemaal open had staan, vind je het nu misschien te hard.